Impulsa el teu negoci amb la tecnologia web i mòbil més avançada

Més informació
 

El més important de crear un lloc web és el plantejament previ que definirà el seu posicionament. Si només et preocupa el disseny no som els més adequats. Si pel contrari vols una pàgina web d'èxit, preparada per acollir milers de visites i convertir-les en clients del teu negoci, amb Imón vas a donar en el clau.
Som experts en disseny web, usabilitat, experiència d'usuari, posicionament web SEO i configuració avançada de CMS.
Converteix el teu lloc web en el focus sobre el qual concentrar les teves xarxes socials. Confia en la nostra visió global, no som només dissenyadors web, som experts consultors de màrqueting en línia.

Gaudeix d'una pàgina web enfocada a complir l'objectiu del teu negoci.

Disseny web a mida

Adaptem la teva imatge de marca a la xarxa o et vam crear una nova des de zero. Si ho prefereixes t'oferim treballs predissenyats per a un menor cost.

Usabilitat web

Un disseny atractiu i un bon posicionament no serveixen de res si els teus clients no troben el que busquen. Fem la teva web efectiva per als teus clients.

Disseny responsive

Webs adaptables a tot tipus de dispositius multimèdia. El teu disseny es veurà igual de bé en un ordinador, tablet, mòbil o televisor, ara i en el futur.

Posicionament SEO

Treballem el SEO des de la maqueta inicial perquè el teu lloc estigui ben posicionat al més aviat possible en els llistats de resultats de Google.


Veure exemples de web

El procés de creació de pàgines web per a empreses com un procés integral, que inclou des del disseny web fins a la seva completa implementació, desenvolupant la tecnologia necessària per a la creació de la pàgina. Aquest desenvolupament s'estructura en les següents fases:

 • Fase - 1

  Estudi i anàlisi del teu negoci, objectius i competència, per poder definir l'estratègia online que el teu projecte necessita.
 • Fase - 2

  Definir el missatge que es vol comunicar per implementar els elements comunicatius necessaris en el disseny web i la generació de continguts.
 • Fase - 3

  Realitzar el disseny web i la programació de la pàgina web.
 • Fase - 4

  Un cop publicada la pàgina nostre equip s'encarrega del seu manteniment, i desplega accions de màrqueting en línia per atreure trànsit de qualitat i maximitzar les conversions.
 • Fase - 5

  Monitoritzem tot el procés, assessorant i acompanyant-te en tot moment per obtenir conjuntament els millors resultats.

Descobreix com la tecnologia PWA
està revolucionant el màrqueting mòbil.
Progressive Web Apps

Què són les Progressive Web Apps?

Les Progressive Web Apps o PWA uneixen el millor d'una web i d'una aplicació nativa, oferint grans beneficis tant a l'usuari com a la PIME.

La seva versatilitat i naturalesa progressiva asseguren una experiència mòbil perfecta des de qualsevol dispositiu o sistema operatiu.

Tecnologia ANGULAR 4.0 desenvolupada per Google

 

Velocitat de càrrega ultra ràpida

Les Progressive Web Apps són fins a 4 vegades més ràpides que qualsevol web (fins i tot que les web responsive), assegurant la millor experiència per a l'usuari.
La velocitat de càrrega és un factor fonamental per a la conversió dels e-commerce. Per cada segon de més que tard un web en carregar, es perdran centenars de vendes potencials.

Gràcies a la seva PWA, la revista Forbes va aconseguir reduir el temps de càrrega a 2,5 segons, en lloc dels 6,5 segons que requeria la seva web mòbil. Això va suposar un increment del 10% de les impressions per visita.

Experiència perfecta multiplataforma


Control total de UX des de qualsevol dispositiu o sistema operatiu.
A més de ser molt més còmode a l'hora de crear l'aplicació, això suposa una reducció en costos de publicació i comptes de desenvolupador.

Després que Pinterest implementés la seva Progressive Web App, l'engagement dels usuaris va augmentar en un 66%. A més, van registrar un increment del 40% en el temps de permanència en l'aplicació.

 

+ Espai + Satisfacció


Control total de UX des de qualsevol dispositiu o sistema operatiu.
Les PWA són extremadament lleugeres. Mentre que una aplicació nativa pesa al voltant de 200MB, les Progressive Web Apps no solen ocupar més de 0,5 o 0,6MB al dispositiu.

Gràcies a la seva PWA, tinder va aconseguir reduir en més del 90% el pes de la seva aplicació nativa.

 

Funcionalidades nativas y mensajes Push


Ya no es necesario disponer de una app nativa para poder acceder a las funcionalidades del dispositivo móvil. Las PWA aúnan lo mejor de las webs y las apps nativas, permitiendo las mismas funcionalidades que cualquier otra aplicación móvil.

Además, también permiten el envío de notificaciones Push personalizadas y geolocalizadas, mejorando enormemente la comunicación con los usuarios.

Las funcionalidades de la PWA de Lancome incrementaron en un 17% las conversiones, un 51% las sesiones desde dispositivos móviles y un 53% las sesiones desde dispositivos iOS. Los mensajes Push contribuyeron al aumento del 18% en la tasa de apertura de sus notificaciones.

 

Millora la teva presència online


'Conquesta els primers resultats de cerca!

Gràcies a una app mòbil podràs millorar la teva presència i visibilitat en línia, aconseguint les primeres posicions en cercadors com Google.
A més, mitjançant el nostre avançat sistema de ressenyes automatitzades, podràs aconseguir valoracions positives en pilot automàtic i posicionar-te en els primers resultats de Google Local Pack i xarxes socials.