Progressive Web Apps


Descobreix com la tecnologia PWA està revolucionant el màrqueting mòbil.

 
 

Què són les Progressive Web Apps?


Les Progressive Web Apps o PWA uneixen el millor d'una web i d'una aplicació nativa, oferint grans beneficis tant a l'usuari com a la PIME.

La seva versatilitat i naturalesa progressiva asseguren una experiència mòbil perfecta des de qualsevol dispositiu o sistema operatiu.

Tecnologia ANGULAR 4.0 desenvolupada per Google.

 

Velocitat de càrrega ultra ràpida


Les Progressive Web Apps són fins a 4 vegades més ràpides que qualsevol web (fins i tot que les web responsive), assegurant la millor experiència per a l'usuari.
La velocitat de càrrega és un factor fonamental per a la conversió dels e-commerce. Per cada segon de més que tard un web en carregar, es perdran centenars de vendes potencials.

Gràcies a la seva PWA, la revista Forbes va aconseguir reduir el temps de càrrega a 2,5 segons, en lloc dels 6,5 segons que requeria la seva web mòbil. Això va suposar un increment del 10% de les impressions per visita.

Experiencia perfecta multiplataforma


Control total de UX desde cualquier dispositivo o sistema operativo.
Además de ser mucho más cómodo a la hora de crear la aplicación, esto supone una reducción en costes de publicación y cuentas de desarrollador.

Después de que Pinterest implementara su Progressive Web App, el engagement de los usuarios aumentó en un 66%. Además, registraron un incremento del 40% en el tiempo de permanencia en la aplicación.

 

+ Espai + Satisfacció


Control total de UX des de qualsevol dispositiu o sistema operatiu.
Les PWA són extremadament lleugeres. Mentre que una aplicació nativa pesa al voltant de 200MB, les Progressive Web Apps no solen ocupar més de 0,5 o 0,6MB al dispositiu.

Gràcies a la seva PWA, tinder va aconseguir reduir en més del 90% el pes de la seva aplicació nativa.

Funcionalitats natives i missatges Push


Ja no és necessari disposar d'una app nativa per poder accedir a les funcionalitats del dispositiu mòbil. Les PWA uneixen el millor de les webs i les apps natives, permetent les mateixes funcionalitats que qualsevol altra aplicació mòbil.

A més, també permeten l'enviament de notificacions Push personalitzades i geolocalitzades, millorant enormement la comunicació amb els usuaris.

Les funcionalitats de la PWA de Lancome van incrementar en un 17% les conversions, un 51% les sessions des de dispositius mòbils i un 53% les sessions des de dispositius iOS. Els missatges Push van contribuir a l'augment del 18% en la taxa d'obertura de les seves notificacions.

Millora la teva presència online


Conquesta els primers resultats de recerca!

Gràcies a una app mòbil podràs millorar la teva presència i visibilitat en línia, aconseguint les primeres posicions en cercadors com Google.
A més, mitjançant el nostre avançat sistema de ressenyes automatitzades, podràs aconseguir valoracions positives en pilot automàtic i posicionar-te en els primers resultats de Google Local Pack i xarxes socials.