El primer en el teu sector a destacar

Més informació

Desenvolupament de Negoci


Impulsa el teu PIME mitjançant nous canals de venda i comunicació.

  Multiplica els clients, els teus ingressos i l'abast del teu negoci
Més Informació

 

Nosaltres

Som una empresa amb més de 10 anys d'experiència en el sector de creació i posicionament de marca i del disseny de web i apps.

Oferim una solució completa a la seva empresa.

El nostre equip de creadors, programadors i dissenyadors de pàgines web i apps s'esforcen cada dia per lliuren els més excel·lents resultats per als nostres clients.

Constant millora

La nostra constant millora i experiència tot i ser un equip de joves amb gran motivació i dedicació en el que ens agrada, ajuden a oferir excel·lents resultats en diverses àrees clau; optimització de motors de cerca, imatge corporativa per a empreses segons les últimes tendències, màrqueting en xarxes socials, màrqueting per correu electrònic i màrqueting digital.

Aquesta combinació ha ajudat a molts dels nostres clients a interactuar i relacionar-se amb els seus clients de forma eficient.

 

Servei complet d'agència de disseny web,

Combinem idees creatives amb una gran experiència en Posicionament SEO per obtenir resultats òptims per als nostres clients.

Ens basem en els últims dissenys premiats, actualitzant les nostres webs i estant a l'avantguarda del disseny web. Les nostres idees les actualitzem en base a les recomanacions de Google i els premis Awwwards de disseny.

No només vam crear web, sinó també, vam realitzar una optimització d'estructura segons les recomanacions de l'últim canvi en l'algoritme de Google. Per exemple, en els darrers anys hem actualitzat totes les estructures desenvolupades en dissenys responsive, un disseny que s'adapta a dispositius mòbils i tablets. Vam muntar sistemes d'enllaços amigables enllaçats amb sistemes de seguretat, realitzant encriptació i backups per als nostres clients.

Servei de creadors de marca o branding

En el nostre estudi de disseny tenim una gran experiència en la creació de logotips, et convidem a comprovar-ho en la nostra secció especial dedicada a disseny de logotips.

També et volem recomanar visitar els apartats dedicats en exclusiva a les diferents àrees d'especialització que desenvolupem dins del disseny d'identitat corporativa.